Zeebonken en Zeemeerminnen opgelet! Belangrijke info rondom SHIP HAPPENS 2018!

 

Na rijp beraad heeft de Ship Happens crew op 1 februari jl besloten om vanwege praktische en financiële redenen besloten om Ship Happens te verplaatsten naar het weekend van 4 t/m 6 mei 2018. De voordelen hiervan zijn dat we in het weekend varen en dat onze Charter goedkoper uit zal vallen. We zullen vertrekken in de middag van vrijdag 4 mei 2018 vanaf Passenger Terminal Amsterdam en we komen daar ook weer aan in de ochtend van zondag 6 mei 2018.

Ship Happens is op dit moment voor 70% gevuld. We zijn bezig met het voorbereiden van de verkoop van de overige 30% van de hutten. Deze zal beginnen op zaterdag 25 februari as om 12.00 uur.

Wil je een goede kans maken om een hut te bemachtigen op onze super-de-luxe-over-de-top-feestelijke Party Cruise, geeft je dan nu al op voor onze Ship Happens wachtlijst. Dit kan door een mail te sturen naar info@shiphappens.nl. De Landrotten van de wachtlijst krijgen op vrijdag 24 februari al de gelegenheid om een hut te reserveren.

De aanbetaling voor een luxehut is €250,- op basis van 2 persoons bezetting, €125 per persoon, dus.

Er zijn ook meerdere 3 of 4 persoonshutten te huren. De prijzen van de hutten zijn vanaf €475,- pp zijn voor een standaard luxehut, inclusief 2 dagen varen, 2 overnachtingen, onbeperkt eten in een van de top buffet restaurants inclusief wijn, bier, fris bij de diners en toegang tot alle festiviteiten op het schip.

Stel je dit eens voor; je pakt je rolkoffer, doet er allerhande feestkleding in, je gaat naar de Passengers Terminal te Amsterdam en je stapt aan boord van ons indrukwekkende Ship Happens Cruiseschip. Aldaar is het feesten wat de scheepsklok slaat. Vaeren op de woelige Baeren, vermaak van het kaliber dat je van de Meubel Stukken feesten gewend bent, met een internationale line-up, fantastische shows, lekker eten en drinken en heel veel leuke medepassagier. Op zondagochtend 6 mei zal Ship Happens weer terugkeren in Amsterdam en kan iedereen met een buik vol feest en benen vol zee zijn of haar eigen reis voortzetten. Ter land, ter zee, of in de lucht!

We zijn met de rederij aan het onderzoeken of het mogelijk is dat de meest wilde Zeebeesten op donderdag 3 mei 2018 al voor een beperkte meerprijs kunnen opstappen in Hamburg. Uit deze haven komt ons magnifieke Feestvlot namelijk zonder passagiers aangedobberd. We zullen hierover zo spoedig mogelijk nadere informatie geven.

Om de langste voorpret ooit lekker prettig te maken gaan we de komende weken de nieuwe Ship Happens site presenteren waarop je alle info over de verschillende soorten luxehutten, de prijzen, line-ups, restaurants, clubs, Nautische feestelijkheden, scheepvaarthumor en ingewikkelde knopen kan vinden. Dus hou ons de komende tijd in het vizier.

 

MET IMMER VOORTVARENDE GROET!